Záložní zdroje zabezpečovacího zařízení - Štolba, Michal (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce obsahuje základní popis zabezpečovacího zařízení a uvedení do dané problematiky. Popisuje používané NiCd a Pb akumulátory v daném oboru. Seznamuje se základními pojmy, značením, druhy a vlastnostmi akumulátorů. A seznamuje se základním měřením na akumulátorech.
Uninterruptible Power Supply of the Emergency Device
Keywords: zabezpečovací zařízení; the emergency device