INFORMOVANOST SPECIFICKÉ SKUPINY NA ČESKOKRUMLOVSKU A PRACHATICKU O SLUŽBĚ STŘEDISKA RANÉ PÉČE V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH - Tirpáková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce se zabývá informovaností odborné veřejnosti o SRP v Českých Budějovicích. Teoretická část specifikuje mimo jiné, některé z klíčových slov a pojmů potřebných pro naši práci (raná péče, význam SRP, výhody SRP, základní činnosti SRP dle zákona, Model provázení, SRP České Budějovice, dítě s postižením, model SRP, hlediska SRP, informovanost, rodina, depistáž). Dozvíme se zde například definice včasné intervence, jeho cílů, specifikace klientů SRP, složení týmu, jeho podmínky, se zaměřením na rodinu a své děti s postižením. Najdete zde také formy propagace SRP České Budějovice, díky které je tato služba může dostat do podvědomí a lepší a musí být použity
AWARENESS OF SPECIFIC GROUPS IN Českokrumlovsku and Prachaticku ABOUT THE SERVICE CENTRE EARLY CARE IN CZECH BUDEJOVICE
Keywords: raná péče; význam SRP; výhody SRP; základní činnosti SRP dle zákona; Model provázení; SRP České Budějovice; dítě s postižením; model SRP; hlediska SRP; informovanost; rodina; depistáž.; early intervention; meaning SRP; SRP benefits; the principal activities SRP under the Act; Model guided; CFP Czech Budejovice; a child with disabilities; model CFP; CFP perspective; awareness; family screening