Roční rozdělení úlovků pstruha duhového s ohledem na termíny vysazování - Čtrnáct, Petr (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce sleduje rozdíly v ročním rozdělení úlovků pstruha duhového na pstruhovém a mimopstruhovém revíru. Ke zpracování tématu jsou použity úlovkové lístky ze Svitavy 1 (MPR) a Blanice Vodňanské 4B (PR). V práci je vyhodnocena kusová návratnost na obou revírech a je také sledován poměr mezi hmotností vysazovaných a lovených ryb.
The distribution of rainbow trout catches during the year with respect to stocking events
Keywords: pstruh duhový; kusová návratnost; vysazování; rainbow trout; rate of return; stocking