Optimalizace pro vyhledavače a přístupnost webu - Rückl, Jan (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se zabývá tvorbou internetové prezentace a vhodným využitím některých prvků kódu webové stránky takovým způsobem, aby tato prezentace byla optimalizovaná pro internetové vyhledávače a zároveň navržená tak, aby informace, které jsou v této prezentaci obsažené, byly správně interpretovány i zdravotně handicapovaným uživatelů a uživatelům, kteří nepoužívají běžné internetové prohlížeče.
Search Engine Optimization and web accessibility
Keywords: tvorba webu; optimalizace; SEO; přístupnost; Blind Friendly; Best practice; web design; Optimization; SEO; accessibility; Blind Friendly; Best practice