Manažerská komunikace ve vybraném podniku - Urešová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2013)
Předložená bakalářská práce se zabývá manažerskou komunikací ve vybraném podniku. V rámci manažerské komunikace jsem se zaměřila na komunikaci vnitropodnikovou. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V praktické části jsem na základě vybrané literatury zpracovala literární přehled zaměřený na základní pojmy komunikace. Pro vypracování praktické části jsem si zvolila stedně velký podnik. Pomocí nestrukturovaného rozhovoru a dotazníkového šetření jsem navrhla nezávazbná doporučení na změny komunikace v podniku.
Managerial Communication in the selected company
Keywords: komunikace; vnitropodniková komunikace; komunikační tok; nástroje komunikace; dotazníkové šetření; Communication; in-house communication; communication flow; tools of communication; questionnaire research