Edukace veřejnosti v tématice ochrany majetku proti vloupání - Sháněl, Václav (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se soustředí na problematiku ochrany majetku proti krádeži vloupáním. Téma jsem zaměřil na možnosti preventivní ochrany majetku pojištěním a zároveň i na aktivní ochranu majetku zabezpečením. Práce vysvětluje postupy a nabízí možnosti zabezpečení objektů, které se pohybují na škále od základních, které může provádět každý majitel, až po profesionální zabezpečení poskytované dalšími subjekty.
The education of the public in the field asset protection against burglary