Zaměstnanecké benefity ve vybrané organizaci - Podroužková, Jana (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu zaměstnaneckých benefitů ve vybrané organizaci a na následné navržení případných změn. Teoretická část této práce se zabývá objasněním základních pojmů, které souvisejí se zadaným tématem. V praktické části byl proveden popis a charakteristika vybraného podniku včetně popisu stávajícího systému zaměstnaneckých benefitů. Prostřednictvím dotazníkového šetření byla zkoumána zejména spokojenost zaměstnanců se zaměstnaneckými benefity. Dané šetření přispělo ke zjištění pozitiv a nedostatků současného systému poskytování zaměstnaneckých výhod a k navržení případných změn.
Employee Benefits in the Selected Organization
Keywords: zaměstnanecké benefity; motivace a stimulace; odměňování; pracovní výkon; průzkum spokojenosti zaměstnanců; employee benefits; motivation and stimulation; remuneration; work performance; employee satisfaction survey