Možnosti využití aditivních látek ve výživě hospodářských zvířat - Kricnerová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi využití aditivních látek ve výživě hospodářských zvířat, jejich rozdělením a charakteristikou. Práce se zaměřuje především na charakteristiku vybrané skupiny zootechnických doplňkových látek. V této skupině látek jsou představeny jednotlivé konkrétní látky přidávané do krmiv a je zde popsáno jejich působení a využití u vybraných jednotlivých druhů hospodářských zvířat.
Possibilities of using additives in livestock nutrition
Keywords: krmná aditiva; enzymy; fytáza; probiotika; feed additives; enzymes; phytase; probiotics