Moderní trendy ve vývoji stájových technologií zaměřené na zvýšení pohody zvířat - Šedivý, František (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato práce řeší trend automatizace, digitalizace a robotizace chovů. Cílem bylo zhodnotit jeho dopad na zvířata a provoz podniku. Práce byla zhotovena na základě poznatků z odborné literatury společně s poznatky a podněty od chovatelů a dodavatelů.
Modern trends in the development of stable technologies aimed at increasing the well-being of animals
Keywords: automatizace; robotizace; welfare; technologie; stáj; automatization; robotization; welfare; technology; stable