Formy regionální kooperace z pohledu podpory produkce - Houdková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem této práce je analýza vybrané formy regionální kooperace a vymezení jejího potenciálu v oblasti podpory místní produkce. Vybrala jsem si místní akční skupinu MAS Střední Povltaví(MAS SP). Tato místní akční skupina sídlí v Kovářově. Z dotazníkového šetření jsem např. zjišťovala zda jsou členové MAS SP spokojeni s členstvím v MAS SP.
Forms of Regional Co-operation in the Light of the Promotion of Production
Keywords: Místní akční skupina; kooperace; rozvoj regionu; MAS Střední Povltaví; LEADER; Local Action Group (LAG); cooperation; regional development; LAG Střední Povltaví; LEADER