Zooterapie a její vliv na lidké zdraví - Mazel, Milan (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá zooterapií, zejména dvěma druhy, canisterapií a hipoterapií. Popisuje konkrétní techniky zooterapie, její vliv na lidké zdraví. Obsahuje kazuistiky klientů, kteří využívají zooterapii.
Zootherapy a its Impact on Human Health
Keywords: zooterapie; canisterapie; hipoterapie; zdraví; zootherapy; canistherapy; hippotherapy; health