Procesy ve vybraném MSP - Kurfirstová, Linda (Jihočeská univerzita, 2015)
Základem diplomové práce je především prostudování odborné literatury. Cílem je poté provedení analýzy procesů, které ve vybrané organizaci probíhají a výstupem návrh, který směřuje k odstranění nedostatků, jenž byly analýzou zjištěny.
Processes in selected SMEs
Keywords: Procesní mapa; nákup; vývoj produktů; výroba; logistika; řízení kvality; finance; metoda Balanced Scorecard.; Process map; purchase; product development; manufacturing; logistics; quality control; finance; Balanced Scorecard method.