Kvalifikační předpoklady u veřejných zakázek - Maršáková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce popisuje aktuální právní úpravu v oblasti zadávání veřejných zakázek. Cílem je určit změny, které přinesla novela Zákona 55/2012 Sb., o veřejných zakázkách a vypracování doporučení pro obec Čkyně, která musí tyto změny zapracovat do svého zadávacího řízení.
Qualification requirements in public procurement
Keywords: Veřejná zakázka; kvalifikace; základní kvalifikační předpoklady; profesní kvalifikační předpoklady; technické kvalifikační předpoklady; zadávací dokumentace; public order; qualification; basic eligibility; profession eligibility; technical eligibility; contractual documents