Atraktivnost zámeckého parku Hluboká pro cestovní ruch - Vachová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem mé bakalářské práce je posouzení struktury atraktivnosti zámeckého parku Hluboká nad Vltavou. Velice důležité je i povědomí o návštěvnících a o jejich motivaci k návštěvě zámeckého parku Hluboká nad Vltavou. Proto jsem provedla zhodnocení struktury návštěvníků zámeckého parku a to zejména z pohledu motivace k návštěvě, vztahu k historii či dílčích aktivit na dovolené. Výsledkem této bakalářské práce není pouze identifikace nedostatků zámeckého parku, ale i návrh možných opatření vedoucích ke zvýšení spokojenosti návštěvníků a tím i celkové atraktivity zámeckého parku.
The importance of castle park Hluboká for tourism
Keywords: návštěvník; cestovní ruch; park; Hluboká; kultura; geografie; visitor; tourism; park; Hluboká; culture; geography