Odborná praxe ve společnosti Capitaine Houat - Rioual, Émeline (Jihočeská univerzita, 2013)
Autorka stručně představila společnost a jejího českého obchodního zástupce. Popsala vlastní průběh praxe, svoji pozici a jednotlivé aktivity, které během praxe vykonávala. V závěru se vyjádřila k přínosům z absolvované praxe.
Trainee-ship in the company Capitaine Houat
Keywords: Společnost; český obchodní zástupce; jednotlivé aktivity; přínosy z absolvované praxe; the company; Czech sales representative; the individual activities; the benefits from the completed practice