Možnosti získání finančních prostředků z programů podpor MSP pro malý podnik - Kunkela, Martin (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem diplomové práce je analýza programů podpory se zaměřením na malé podniky, aplikace nejvhodnějšího programu pro daný podnik a zhodnocení přínosu vybraného operačního programu pro zkoumaný subjekt.
Possibility of obtaining funding from the SME support for small company
Keywords: MSP; OPPI; Program Progres; Program Záruka; úvěr; SME; OPPI; Program Progress; Warranty Program; a loan