Projektová dokumentace mini provozovny se zaměřením na autoopravárenství včetně příslušenství. - Bártík, Michal (Jihočeská univerzita, 2007)
Menší stavby mini provozovny se zaměřením na autoopravárenství včetně příslušenství musíme zahrnout mezi jednoduché stavby, jejichž projektování a vlastní stavební realizaci musí garantovat autorizovaná osoba. Pro vlastní dispoziční řešení je však třeba předem zvážit jaké vybavení bude v provozovně zastoupeno, jaké z toho vyplývají požadavky na velikost potřebných ploch a také na speciální nároky na manipulaci s náhradními díly a samotnými vozidly. Dalším nezbytným požadavkem je pracovní a hygienické zázemí pro zaměstnance provozovny.
The project documentation of mini plant with surveying on car repairing shop including accessories.
Keywords: provozovna; příslušenství; jednoduchá stavba; autorizovaná osoba; pracovní a hygienické zázemí; business focused; facilities; simple buildings; authorized person; working and hygienic conditions