Spotřební chování na trhu s tavenými sýry - Strnádková, Martina (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem mé diplomové práce je provést analýzu nákupního a spotřebního chování na trhu s tavenými sýry a na základě zjištěných informací zpracovat doporučení pro výrobce. V první části diplomové práce jsem se zaměřila na studium odborné literatury k danému tématu a vypracování literárního přehledu. V druhé části jsem zpracovala informace získané z dotazníkového šetření, kterého se zúčastnilo 305 respondentů. Získaná data jsem vyhodnotila a doplnila o grafické znázornění, pro lepší porozumění výsledkům. Na základě vyhodnocení jsem zpracovala doporučení pro výrobce tavených sýrů.
Consumer behaviour on the market with processed cheese
Keywords: Spotřební chování; tavený sýr; spotřebitel; zákazní; spotřebitelský výzkum; Consumer behaviour; processed cheese; consumer; customer; consumer research