Ověření vlastností webových technologií Java Enterprise Edition a Node.js - Szabo, Michal (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá ověřením vlastností webových technologií Java EE a Node.js. V první části jsou vysvětleny rozdílné modely zpracování klientských požadavků. Dále je navržena funkcionalita aplikace, která je poté implementována v obou prostředích. Na závěr jsou stanovena obecná doporučení nabytá z praktické činnosti autora.
Verification of capabilities of internet technologies Java EE and Node.js
Keywords: Java EE; Node.js; webová aplikace; Java EE; Node.js; web application