Analýza druhů a forem cestovního ruchu ve zvolené oblasti - Táborsko - Kopecká, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce bylo vymezit zkoumanou destinaci cestovního ruchu Táborsko, konkrétně oblast Chýnov, provézt analýzu druhů a forem cestovního ruchu v dané oblasti. Dále realizovat a vyhodnotit terénní šetření, navrhnout inovaci a vhodný produktový balíček. Na základě poznatků z terénního šetření a situační analýzy v destinaci Chýnov byl navržen produkt ‚"Za krásami Chýnovské jeskyně", se zaměřením na poznání přírodních, kulturních a historických památek.
The Analysis of the Types and Forms of Tourism in the Táborsko Region
Keywords: cestovní ruch; služby v cestovním ruchu; destinace cestovního ruchu; marketingový mix; druhy a formy cestovního ruchu; situační analýza; produktový balíček; tourism; tourist services; tourist destination; marketing mix; sorts and forms of tourism; situation analysis; product package