Řízení vybraných procesů v mikropodniku - Bílá, Šárka (Jihočeská univerzita, 2017)
Práce je zaměřena na využití procesního řízení v malém podniku. Cílem této práce je popsat procesní řízení ve vybraném mikropodniku. V práci jsou popsány vybrané procesy a je zhodnocena úroveň jejich využívání. Bakalářská práce má dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část je rozdělena do několika kapitol, kde popisuji základní poznatky o procesu a procesním řízením. Procesy jsou zde rozděleny na hlavní a podpůrné procesy. Nastudované poznatky jsou aplikovány do provozu pravě vybraného mikropodniku. Praktická část je zaměřena na popis vybraných procesů a posouzení úrovně využívání těchto procesů. Ve své práci podrobně popisuji hlavní proces výroby a prodeje, dále podpůrný proces zásobování a operativního plánování a podpůrný proces podpory prodeje. V závěru své práce navrhuji možné změny, které by procesní řízení mohli vylepšit.
Management of Selected Processes in Microenterprise
Keywords: Procesní řízení; proces; mikropodnik; hlavní a podpůrné procesy; Process management; process; microenterprise; main and supporting processes