Volební chování občanů v České Kanadě - Ihnatišín, Michal (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce se zaměřuje na volební chování občanů České Kanady. V práci jsou porovnávány jednotlivé typy voleb s cílem nalézt faktory, které volební chování občanů nejvíce ovlivňují.
Voting behavior of citizens in Czech Canada
Keywords: Česká Kanada; lokální demokracie; participace občanů; venkovská oblast; volby; volební chování; volební účast; Czech Canada; election; local democracy; rural area; voting behavior; voter participation