Obezita dětí v době covidové - Remtová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou dětské obezity u žáků na 2. stupni základních škol v regionu Českobudějovicka. V teoretické části je charakterizována problematika obezity, její následky a možnosti jejího řešení a prevence. Hlavní částí práce byl samostatný výzkum provedený anonymním dotazníkovým šetřením u žáků 2. stupně základní školy, jehož cílem bylo zjistit, jaké dopady měla koronavirová pandemie na jejich zdraví, pohyb a životní styl.
Obesity in Children at the Time of Covid
Keywords: obezita; covid; pandemie; životní styl; stravovací návyky; zdraví; obesity; covid; pandemic; lifestyle; eating habits; heal