Mateřské centrum Máj - poskytované služby - Moravcová, Dita (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce popisuje rozsah služeb poskytovaných mateřským centrem Máj a spokojenost jeho klientů s těmito službami.
Maternity centre Máj - welfare services
Keywords: mateřské centrum; komunita; batolecí období; předškolní věk; mateřská dovolená; rodičovská dovolená; maternity centre; community; period of crawler; pre-school age; maternity leave; parent leave