Biologie a regulace vžýskytu Heřmánkovce přímořského - Bečvář, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2007)
v práci se pojednava o vytrvalém plevelu Heřmánkovci přímořském, který se začal rosšiřovat na pozemcích, kde se postupně přecházelo na minimalizační technologie obdělávání.Je zde popsána biologie, metody regulace a souhrn herbicidních přípravků. Následuje ekonomické vyhodnocení.
BIOLOGY ANG REGULATION OF MATRICARIA MARITIMA