Analýza marketingového prostředí firmy - Boček, Antonín (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. Na část teoretickou a část praktickou. První část zahrnuje teoretické koncepce zaměřující se na danou problematiku. Druhá část, praktická, zahrnuje zpracování samotné analýzy. Závěr bakalářské práce obsahuje návrhy pro budoucí vývoj.
Analysis the marketing environment of a company
Keywords: Marketing; marketingové prostředí; mikroprostředí; makroprostředí; STEP analýza; marketingový mix; strategický marketing; Porterův model pěti sil; Marketing; marketing enviroment; micro enviroment; macro enviroment; STEP analysis; marketing mix; strategic marketing; Porter´s five forces