Infrastruktura podniků ubytovacích služeb v oblasti Českého Krumlova - Šišková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá problematikou podniků poskytujících ubytovací služby. Hlavním cílem práce je analyzovat infrastrukturu podniků ubytovacích služeb ve vybraném území a definovat možnosti dalšího rozvoje těchto podniků. K naplnění hlavního cíle bude využito dílčího cíle. Vedlejším cílem práce bude získání celkového přehledu o počtu podniků a jeho službách. Problematika řešeného konceptu je obsáhlá a zahrnuje v sobě řešení otázek zasahujících do teorií nejen podnikání, ale také ekonomiky, managementu, marketingu, prostorových, regionálních a společenských věd.
The Infrastructure of business of accommodation services in Český Krumlov area
Keywords: podnik; podnik cestovního ruchu; cestovní ruch; ubytovací zařízení; umístění; spokojenost; enterprise; tourism enterprise; tourism; accommodation establishment; location; satisfaction