Windows Presentation Foundation & Data Binding - Janda, Vilém (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je vytvoření uceleného kurzu ve formě e-learning studijních materiálů pro výklad technologie Data Binding ve Windows Presentation Foundation (WPF). V první, převážně teoretické části, bude proveden popis a výklad jednotlivých prvků technologie WPF se zaměřením na Data Binding. V druhé, praktické části, je k dispozici metodika a vlastní výukový kurz spolu s výkladovými audiovizuálními soubory pro samostatné studium. Výklad je doplněn, jak řešenými příklady, tak příklady k procvičení.
Windows Presentation Foundation & Data Binding
Keywords: Windows Presentation Foundation; WPF; Data Binding; Visual studio 2008; C#; XAML; .Net Framework 3.5; MS Expression Blend 3; Programovací jazyk; Windows Presentation Foundation; WPF; Data Binding; Visual studio 2008; C#; XAML; .Net Framework 3.5; MS Expression Blend 3; Programming language