Posouzení produkce komunálních odpadů - Brusová, Monika (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této bakalářské práce je porovnání produkce komunálních odpadů v malém a velkém městě se zaměřením na finanční stránku této problematiky.
Review of Production of Municipality Waste
Keywords: Odpad; Komunální odpad; Životní prostředí; Produkce; Waste; Municipality waste; Environment; Production