Aplikace principu tahu v rámci štíhlé výroby - Mareš, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem této práce je analýza výrobního systému v organizaci, která do svého systému řízení implementovala filozofii štíhlé výroby, a posouzení variant,vedoucích ke zvýšení flexibility organizace na výkyvy v zákaznických objednávkách. Dílčím cílem práce je důkladné popsání štíhlého výrobního systému, který na základě integrace jednotlivých nástrojů a zainteresovanosti každého zaměstnance podniku těží ze synergického efektu všech prvků organizace uplatňující tento model řízení.
Application of pull system in lean production
Keywords: Štíhlá výroba; princip tahu; výrobní systém; nivelizace; flexibilita výrobní linky.