Analýza bezpečnostních rizik technologie NFC - Brániš, Pavel (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou bezpečnostních rizik technologie NFC. V teoretické části obsahuje popis technologie NFC od jejího principu až po její dnešní využití. Dále také známé hrozby a útoky na NFC včetně možností zabezpečení komunikace proti nim. Praktická část obsahuje popis použitých komponent a aplikací. Jádrem práce jsou testovací scénáře možných hrozeb a jejich výsledky po jejich zkušební realizaci.
NFC Security Risk Analysis
Keywords: NFC; Android; Arduino; Adafruit; PN532; NFC; Android; Arduino; Adafruit; PN532