Řízení restauračních a hotelových služeb - Fridová, Jana (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce byla analýza řízení vybraného garni hotelu a vybrané restaurace. Pomocí vnitropodnikové analýzy bylo ověřeno, jak podniky fungují z hlediska manažerského vedení a zda existují jakékoli rezervy v řízení vybraných podniků. Na základě výsledků analytické části byla navrhnuta opatření, která vedou ke zlepšení podnikání v obou provozovnách.
Management of restaurant and hotel services
Keywords: hotel; restaurace; služby; management; SWOT; hotel; restaurant; services; management; SWOT