Motivace a odměňování ve vybraném podniku - Némethová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé diplomové práce je analýza současného systému odměňování a motivace pracovníků a na základě této analýzy pak návrh na zlepšení stávajícího způsobu motivace.
Motivation and rewarding in selected company
Keywords: motivace; stimulace; odměňování; mzda; zaměstnanci; motivation; stimulation; rewarding; salary; staff