Systémy hodnocení dodavatelů ve firmě - Třebínová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem bakalářské práce bylo poskytnout metodu k systematickému vyhodnocování dodavatelů ve společnosti, která by dokázala podpořit hledání rozhodnutí a která by zároveň dovolovala důvěryhodně zdůvodnit přijaté rozhodnutí.
SYSTEM OF SUPPLIER EVALUATION IN AN ENTERPRISE
Keywords: Systém hodnocení dodavatelů; Nákupní rozhodování; Kritéria; Váhy; Hodnotící stupnice; Supplier Evaluation System; Purehasing Decision Making; Criteria; Weights; Rating Seale