Analýza služeb cestovního ruchu v regionu Posázaví - Maršálková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním cílem práce je analýza služeb cestovního ruchu v regionu Posázaví. Práce je zaměřena na mikroregion CHOPOS. V analytické části práce bylo přistoupeno k situační analýze a terénnímu šetření. Dále byly podány návrhy na inovace a byl navržen produktový balíček.
The analysis of tourism services in the Posázaví region
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; Posázaví; mikroregion CHOPOS; situační analýza; tourism; tourism services; Posázaví; CHOPOS microregion; situation's analysis