Využití marketingu ve vybrané maloobchodní jednotce - Líbalová, Martina (Jihočeská univerzita, 2015)
Téma bakalářské práce je využití marketingu ve vybrané maloobchodní jednotce. Cílem práce je zhodnocení využívání marketingu ve vybrané maloobchodní jednotce a případné navržení odstranění nedostatků. V teoretické části bakalářské práce jsou vysvětleny základní pojmy souvisejícím s marketingem, popsáno marketingové prostředí a marketingové činnosti. V praktické části je analyzována maloobchodní jednotka, konkrétně PRIOR ČESKÁ REPUBLIKA, s.r.o. Informace byly sbírány prostřednictví rozhovoru s Top managementem firmy. V závěru práce byly informace vyhodnoceny a došlo k navržení změn.
The use of marketing in selected retail unit
Keywords: marketing; zákazníci; maloobchodní jednotka; potřeby a přání; marketing; customers; retail unit; wants and needs