Kulturní dědictví v rozvoji cestovního ruchu Vimperska - Peková, Táňa (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit současný stav a možnosti dalšího využití kulturního dědictví při rozvoji cestovního ruchu v oblasti Vimperska.
Cultural heritage and development of tourism in Vimperk region
Keywords: heritage tourism; kulturní dědictví; předpoklady; potenciál; motivy; image; marketingový výzkum; Vimpersko; heritage tourism; cultural heritage; preconditions; potential; motives; image; marketing research; Vimperk region