Procesní řízení ve vybraném MSP - Ryant, Filip (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem diplomové práce bylo popsat a analyzovat vybrané procesy a podprocesy, které probíhají ve vybraném MSP, navrhnout změny, které by jejich stav zlepšily a odstranily případné nedostatky.
Process management in the selected small and medium enterprise
Keywords: proces; procesní management; metody procesního managementu; procesní mapy; ARIS; EPC diagram; process; process management; methods of process management; process maps; ARIS; EPC diagram