Motivace studentů Teologické fakulty JU pro studium Sociální a charitativní práce - Schmidtmayerová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce se zabývá studijní motivací studentů sociální práce. Cílem práce je zjistit, jaká je motivace studentů Teologické fakulty JU pro studium oboru Sociální a charitativní práce. Konkrétně jsem zjišťovala, co studenty motivovalo k výběru oboru Sociální a charitativní práce. Co je při studiu motivuje a také demotivuje. V neposlední řadě, jestli studium splnilo jejich očekávání a zda někdy uvažovali o jeho ukončení.
Motivation of students of the Faculty of Theology USB to study Social and Charity Work
Keywords: vzdělávání v sociální práci; motivace; demotivace; motivace ke studiu sociální práce; education in social work; motivation; demotivation; motivation to study social work