Další vzdělávání pedagogických pracovníků mateřských škol znojemského regionu. - Kolštromová, Dana (Jihočeská univerzita, 2015)
Předmětem bakalářské práce je zjištění, za jakých podmínek se uskutečňuje další vzdělávání pedagogických pracovníků znojemského regionu. V teoretické části se zaměřuji na současné legislativní požadavky na odbornou připravenost předškolních pedagogů a nastínila jsem některé možnosti dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků.V druhé části jsem se zaměřila na specifika znojemského regionu, na počty a velikosti předškolních zařízení a informace o dopravní obslužnosti. Třetí, praktická část mojí práce, přináší zpracované názory pedagogů a vedoucích pracovníků mateřských škol.
Lifelong learning programme of educators in kindegartens within the Znojmo region.
Keywords: Další vzdělávání pedagogických pracovníků; formy vzdělávání; mateřská škola; pedagog; znojemský region; Further education of pedagogical staff; forms of education; kindergarten; pedagogue; Znojmo region