Světelné znečištění a jeho možné ekologické důsledky. - Sokolík, Jakub (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce představuje grantovou žádost na projekt zabývající se mapováním světelného znečištění a následné využití výsledků v konkrétní krajině.
Light pollution and possible environmental consequences.
Keywords: světelné znečištění; dálkový průzkum země; light pollution; remote sensing