Režisér Andrej Tarkovskij - Žilenko, Ruslan (Jihočeská univerzita, 2014)
Předmětem mé bakalářské práce je pozoruhodná osoba ruské a světové kinematografie režisér Andrej Arseňjevič Tarkovskij. Cílem práce je přiblížení režiséra českému diváku. V první části bakalářské práce se zabýváme stěžejními momenty života tohoto skvostného režiséra, procházíme jeho život a v druhé části práce se zaobíráme jeho filmy.
Director Andrey Tarkovskiy