Bezdomovectví v zrcadle Všeobecné deklarace lidských práv - Jarošová, Anetta (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem mé bakalářské práce bylo zjistit jaký je postoj veřejnosti, kterou tvoří občané města České Budějovice, k problematice bezdomovectví a jaké je jejich povědomí o dodržování základních lidských práv.
Homelessness in the Mirror of General Declaration of Human Rights
Keywords: Bezdomovectví; lidská práva; Všeobecná deklarace lidských práv; postoj veřejnosti; Homelessness; the Human Rights; the Universal Declaration of Human Rights; the public attittude