Mikroklimatické parametry během zimního ustájení ovcí. - Škopek, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2013)
Téma bakalářské práce je zaměřeno na posouzení vlivu mikroklimatických parametrů během zimního ustájení ovcí. Cílem je provést měření základních mikroklimatických parametrů ve sledované stáji a základních užitkových vlastností pozorovaných zvířat. Sledovanou skupinu tvoří tři plemena ovcí, u kterých se posoudí vliv naměřených hodnot na jejich užitkovost. A následně se provede porovnání plemen mezi sebou.
Climatic parameters during the winter housed sheep
Keywords: ovce; mikroklimatické parametry; vlhkost; proudění; stáj; prostředí; ovčín; bahnice.; sheep; microclimatic parameters; humidity; flow; stable; environment; sheepfold; ewes.