Analýza podmínek provozování dopravní firmy v Evropské unii - Bárta, Jan (Jihočeská univerzita, 2009)
V diplomové práci jsem analyzoval podmínky pro provozování mezinárodní dopravní firmy v Evropské unii. V práci byly analyzovány vybrané nejdůležitější podmínky a dále ty, které kvůli charakteru přepravovaného zboží, musí splňovat společnost Unitrans Bohemia s.r.o. Dílčím cílem práce byla analýza transportu tekutých potravin, souvisejících nařízení a problémy s ním spojených.
Analysis of the conditions for the activity of an international shipping company in the European Union.
Keywords: Transport; logistika; potravinová logistika; mezinárodní nařízení; Transport; logistics; food logistics; internationel regulations