Cobra3 - Kovácsik, Roman (Jihočeská univerzita, 2010)
Úkolem této bakalářské práce je popis zařízení Cobra3 firmy Phywe, které je vhodnou učební pomůckou v praktických cvičeních z fyziky. Dalším cílem práce je teoretické navržení a následné praktické zpracování pokusů vhodných k práci ve školních laboratorních podmínkách. Závěrečná část práce se zabývá vyhodnocením výhod, či nevýhod použití tohoto zařízení oproti klasickému měření a vyhodnocování výsledků.
Cobra3
Keywords: Cobra3; měření; mechanika; molekulová fyzika; zvuk; elektřina; Cobra3; measurement; mechanics; molecular physics; sound; electricity