Kontext dlouhodobějšího užívání drog - Leharová, Jana (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá kontextem dlouhodobějšího užívání drog, a to zejména v období dospívání a rané a střední dospělosti a zaměřuje se na popis jednak z pohledu uživatelů, ale i z pohledu těch, kteří s uživateli drog žijí. Teoretická část se věnuje dvěma základním tématům. Popisu drog a jejich účinků na osobnost. Praktická část obsahuje kvalitativní výzkum v podobě hloubkových rozhovorů za použití dalších metod a závěry, které z nich lze vyvodit.
Context of long-term drug abuse
Keywords: drogy; závislost; osobnost; Drugs; drug addiction; personality