Rozšíření druhu Calliergon giganteum (Amblystegiaceae, bryophyta) na Českomoravské vrchovině - Bartošová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce představuje grantovou žádost o financování projektu, jehož cílem je identifikovat rozšíření druhu Calliergon giganteum na Českomoravské vrchovině.
Distribution of the species Calliergon giganteum (Amblystegiaceae, bryophyte) on the Czech-Moravian highlands
Keywords: Calliergon giganteum; rašelinné mechorosty; rašeliniště; Českomoravská vrchovina; Calliergon giganteum; peatland bryophytes; peatland; Czech-Moravian highlands