Fyzikální měření a výchova ke zdraví - Hajduch, Petr (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce "Fyzikální měření a výchova ke zdraví" se zabývá veličinami, které mají vztah k lidskému zdraví a jsou měřitelné převážně i ve školních podmínkách. Zaměřuje se na mezipředmětový vztah fyziky a výchovy ke zdraví a také využití online měřících systémů v této problematice. Součástí práce je také návrh výukových aktivit, které tohoto mezipředmětového vztahu využívají.
Physical measurements and health education
Keywords: Fyzikální měření; výchova ke zdraví; mezipředmětové vztahy; online měření; Vernier; Physics measurements; health education; online measurements; Vernier