MARKETINGOVÝ PLÁN PRODUKTU - PUTOVÁNÍ PO FRANCOUZSKÝCH PRODUKTECH - Krausová, Julie (Jihočeská univerzita, 2023)
Tématem bakalářské práce je návrh marketingového plánu na produkt spojený s lokálními francouzskými produkty a producenty. Mezi hlavní části patří literární rešerše na téma marketingového plánu a projektového managementu. Druhou částí je metodika, kde je rozepsán podrobný postup procesu této práce, především výzkum, který byl proveden formou polostrukturovaného rozhovoru s odborníky zaměřenými na řešenou problematiku. Výsledky výzkumu jsou uvedeny v poslední části, která obsahuje syntézu získaných údajů, rešerši výzkumné lokality a výsledný marketingový plán včetně vytvořeného produktu.
PRODUCT MARKETING PLAN FOR - A TOUR OF FRENCH PRODUCTS
Keywords: marketingový plán; projektový management; Francie; francouzská gastronomie; marketing plan; project management; France; French gastronomy